miércoles, 4 de noviembre de 2009

És bo llevarse d'hora?

Avui a gestió i tic, hem triat un tema el qual ha estat: és bo llevarse d'hora? Per parelles o grups de tres, hem hagut de preparar una exposició oral amb un suport, ja sigués amb una presentació de google , un vídeo, un mapa conceptual...
El meu grup format per l'Esther Ruiz i l'Anna Sainz, hem escollit fer una presentació amb el google docs. El títol de la presentació escollit ha estat: llevarse d'hora. A la segona diapositiva hem optat per dir els 10 beneficis que comporta llevarse d'hora i tot seguit hem posat dues gràfiques on es podia veure en comparació entre home i dona i en comparació de les edats quant agrada a la gent llevarse d'hora i quant els costa. Les dues últimes diapositives les hem dedicat a posar raons per llevarse d'hora i raons per dormir.
Aquesta ha estat la nostra presentació:




A la segona part de classe, després d'haver respòs a un formulari triant un tema per fer una exposició en grups de quatre, ens hem posat amb el grup i hem començat a organitzar com serà la nostra presentació. El tema que hem triat ha estat el programa Visible body, un programa que ens permet veure el cos humà en 3-D. Pròximament en parlaré amb més detall incloent una presentació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario