miércoles, 11 de noviembre de 2009

Anunci Oh brother


A classe de comunicació oral escrita i digital se'ns va plantejar la possibilitat de comparar l'anunci oh brother de la casa de cotxes Seat amb el de galeries, explicat a l'entrada del cinc de novembre d'aquest bloc.
La velocitat i el volum de la música al principi de la cançó, com ja passava a l'anunci de galeries varia en funció que l'anunci avança. Mentres que al principi de la cançó, és fluixa i lenta, quant el monstre comença a créixer gràcies a l'amor que rep per part de la família, la música comença a anar més ràpida i el volum s'incrementa per a enfatitzar-ho. De sobte, quan comenen a aprèixer els problemes i es plantegen deixar de donar-li amor perquè deixi de créixer ja que per exemple no cap al cotxe de la família, la música afluixa i la velocitat disminueix. Al contrari passa quan sembla haver-se trobat una solució i quan la família obté finalment la solució, un seat altea XL.
La iluminació també varia a mesura que va avaçant l'anunci, es veu que als moments de tristesa, com quan està a la tenda a l'espera de que el comprin o quan la familia no troba solució perquè pugui continuar sent de la família,la iluminació és més fosca en comparació dels moments d'alegria, com per exemple quan va creixen o quan finalment troben la solució al problema.
Aquest anunci és d'aquells que no saps què t'estan anunciant fins al final, en aquest cas, fins que la família no troba la solució ( el cotxe), no es veu el que s'estava anunciant és a dir ,el seat altea XL.
El que vol donar a entendre l'anunci amb l'aparició del monstre és que com el monstre, les famílies van creixent i arriba un moment que no hi caben tots els membres de la família al cotxe i com que l'amor de la família és tan gran i no es poden deixar als familiars pel camí, hi ha la necessitat de canviar de cotxe, en aquest cas la casa seat, proposa com a cotxe familiar el seat altea XL, la solució a les famílies nombroses.
Aquí us deixo l'anunci perquè pugueu comprovar tots aquests elements que he esmentat anteriorment (il·luminació, velocitat i volum de la música...):



No hay comentarios:

Publicar un comentario