miércoles, 16 de diciembre de 2009

Última sessió d'exposicions de territori


Avui al mòdul de processos i contextos educatius II ha tingut lloc l'última sessió d'exposicions de territori.
La parella formada per la Núria Villaronga i la Mireia Bernadó han escollit fer la seva exposició sobre l'aquàrium de Barcelona. Primer de tot han fet una introducció sobre el tema i han plantejat els objectius. A continuació, han explicat els serveis i els tipus de visita que ofereix l'aquàrium i han destacat les activitats que es fan a l'aquàrium dirigides a educació primària.
Per finalitzar han acabat amb unes conclusions.


La segona parella en exposar ha estat la composta per la Cristina Bardia i l'Unai González. Han tractat el tema del moviment obrer a catalunya al segle XIX. Han dividit la seva exposició en els següents apartats: la indústria catalana deL SEGLE XVII i XIX, la indústria Bonaplata ( 1832-1835), el moviment obrer i les seves condicions de treball, el moviment obrer i les seves condicions de vida, les accions obreres, les millores que han aportat els obrers i per últim les conclusions sobre el tema.

A continuació, ha exposat la parella formada per Sergi Domenech i Isaac Serrano sobre la Fira de la Puríssima de Sant Boi 2009. Aquesta ha estat una presentació molt original sense el suport de cap presentació Power Point. Ells mateixos, van anar a la fira de la Puríssima i van fer un recorregut per tal de mostrant-nos els llocs més interessants de la fira com el mercadal, el planter i jardineria, la zona d' artesania i per última la fira comercial.


La següent parella, l'ha format l'Albert Valbuena i el Roderic Pico, qui han optat per un tema que a tos dos els fascina, els esports de neu. Han dividit la seva exposició en l'explicació dels diferents material per lliscar per la neu, l'esquí , l'Snowboard i les pistes d’esquí.

L'última parella que ha exposat ha estat la composada per Sandra Castelnuovo i Albert Paredes la qual tractava sobre viure a les residències de la tercera edat. Els apartats en els quals han dividit la seva exposició han estat, les dades de la residència, les dels treballadors, els motius d'ingrés i les malalties que més abunden entre els avis i àvies de la residència, la programació diària, el testimoni d'una resident i per últim les conclusions.
Per tal de conèixer una mica més la residència, van parlar amb una àvia la qual els va explicar el seu testimo.

Al final de la classe, hem hagut d'entregar les avaluacions que hem fet sobre les exposicions dels nostres companys que consistia en anotar aspectes positius sobre les exposicions i aspectes a millorar.
Totes les exposcions han estat avui interessant però crec que la que més ha aconseguit captar la meva atenció ha estat la de la Fira de la Puríssima de Sant Boi ja que ha estat una manera molt original de fer l'exposició que com ja he dit, ha aconseguit captar l'atenció de tot el públic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario