martes, 20 de octubre de 2009

Pràctica Docs de google

A la classe de gestió i Tic vam fer servir el docs de google a la pàgina: docs.google.com , vam anar a settings i vam modificar l'hora i la llengua. El docs és útils per treballar diferents persones en un únic document. Amb el docs es poden crear documents, presentacions , fulls de càlcul i formularis.

El Jorge ens va demanar que fessim una presentació sobre els portàtils a les aules fent servir el docs de google, vaig crear una presentació i a l'opció comparteix i vaig convidar a les meves companyes per poder començar a fer el treball col·laboratiu. A la part dreta de la presentació hi ha un espai per on es poden fer discussions per tal d'anar creant la presentació. Així ho vam fer, vam anar discutint en què consistiria el nostre treball ( podreu veure la discussió quan estigueu veient la presentació o bé a l'enllaç que faré a continuació). Un cop acabada la presentació per poder-la publicar al bloc hem anat a l'opció comparteix, publica/ incrusta, hem copiar el codi URL i l'hem enganxat al bloc a l'apartat de HTML.

També se'ns ha demanat crear un formulari, on hem pensat en una sèrie de preguntes relacionades amb les noves tecnologies a les aules. Per a què les persones que hem publicat el formulari pugui veure el què els altres han contestat, hem d'anar a comparteix i publicar com a pàgina web.
Per tant puc dir en aquesta classe de gestió i tic s'ha demanat:

1.Creació d'un document google amb la interacció dels membres del grup
2.Creació d'un document de google amb la presentació que consti de tapa, índex, vídeos, fotos...
3. Creació d'un formulari

Aquí us presento la presentació:





No hay comentarios:

Publicar un comentario